Vil du ha hjelp til å redusere strålingene fra naboenes AMS-målere?

LilyNyttig Info

Endenode kan være en løsning.

FOTO: HUSEIERNE

Noen av nettselskapene som bruker Aidon AMS målere, tilbyr å redusere strålingen fra de nærmeste naboene.

FELO kan være behjelpelig med å kontakte nettselskapet for medlemmer. Vi har hatt kontakt med Hafslund nett, Eidsiva nett og Skagerak nett om å redusere strålingen fra målere med radiosender. Dette kalles å gjøre om målerne til endenode og kan bare gjøres dersom det ikke skaper problemer for nettselskapet.

Lyse Elnett, som også bruker Aidon AMS, bruker hovedsakelig mobilnettet til overføring av måledata og kan ikke redusere strålingen. Glitre Energi har ikke bekreftet at de kan tilby redusert stråling, men vi ønsker at du som er kunde hos dem eller andre nettselskap som bruker Aidon tar kontakt med FELO, så kan vi prøve å etablere en dialog med nettselskapet om dette.

I noen tilfeller kan ekstern antenne være en løsning.

Ta kontakt med FELO epost: [email protected], eller ring kontakttelefonen tlf. 33481300. Betjenes hver fredag mellom kl. 10-14.