Bli med på sommerfest og konsert

LilyForside Nyheter, Medlemsnytt - Fremhevet

FELO har gleden av å invitere til utendørs sommerfest og konsert med Marian & Zelimir.

Sommerfesten og konserten er kl 16 lørdag 26. juni på Asker museum, og er for FELO medlemmer, og det er påmelding.

I tillegg gir Einar Flydal en orientering om status i rettssaken om AMS målerne i Halden. Forhåpentligvis har det blitt avsagt en dom i saken innen den tid.

Vi åpner porten kl 16, og Flydal holder orienteringen sin kl 17. Konserten starter ca. kl 18 på gressplenen utenfor “Ut i solen” stuen, med stoler til alle. Det er plass til maksimalt 50 personer og smittevern blir ivaretatt. Det blir lagt til rette for 1 meters avstand mellom deltakerne. De som er fra samme husstand, kan sitte ved siden av hverandre uten avstand. Det vil være håndsprit ved ved bordene og ved inngangen til toalettene. Ingen må møte opp med tegn på luftveisinfeksjon

Marian & Zelimir er kjent fra utallige konserter. Beat for Beat og Stjernekamp på NRK, og God Morgen Norge på TV2. Det koster kr. 200,- i inngangspenger, og da er både konserten og servering inkludert!

Vi satser på pent vær og er innstilt på å gjennomføre uansett værforhold, men kle deg etter forholdene og ta gjerne med et teppe. Det blir servert økologiske havrevafler med syltetøy, ost og rømme. I tillegg byr vi på kaffe, te, kjeks og frukt. Ta gjerne med en picknikkurv hvis du vil ha ekstra mat og drikke.

Dersom du ønsker å være med på sommerfesten og konserten, må du gi beskjed.

* Send en epost til: [email protected]
* Eller ring / sende SMS til tlf. 97787153
* Betaling på kr. 200,- per deltager må betales inn til konto 15037098326 senest fredag 18.juni.

Dersom du må trekke deg på kort varsel, så ring oss.

Sted: Ut i solen stuen på Asker Museum – Otto Valstads vei 19, 1395 Hvalstad. Det er generelt lav stråling på stedet.

Hvordan finne Asker Museum:
Med bil: Kjør E18 og ta av i Holmenkrysset – KRYSS NR 18. Fra rundkjøringen ved avkjørselen er det skiltet til Asker Museum, opp Kirkeveien, ta til venstre inn i Otto Valstads vei og følg veien til parkeringsplassen. Derfra er det 200 m å gå til «Ut-i-solen-stua».
NB! Det er viktig at man parkerer på museets parkeringsplass i Otto Valstads vei 19. ikke parkere på eiendommen til de nærmeste naboene i området!

Med tog: Ta lokaltog linje L1 til Hvalstad stasjon. Derfra er det ca. 15 minutter å gå. Gå rett fram når du kommer ned fra perrongen, rett over parkeringsplassen. (Du skal ikke under jernbanelinjen). Følg Hvalstadveien mot høyre fram til Kirkeveien. Ta til høyre, deretter til venstre inn Otto Valstads vei. Da vil du etterhvert få museet på høyre hånd.

Med buss: Ta buss 270 fra Sandvika eller Asker. Det er bussholdeplass i Kirkeveien på baksiden av museet. Gå gjennom porten inn på museumsområdet, deretter til høyre over festplassen og videre oppover.